Glider ner

Ligger i soffan samtidigt som tv4play spelar upp biggest loser på tvn. 
Lilleman sover sedan 13.00 efter en härlig stund som innehöll fika, med mina allra bästa vän, på staden. 
En vän som jag verkligen kan spy ur mig vad det än må vara. Hon lyssnar på mig samtidigt som hon ibland får mig att fundera på hur jag tänker kring vissa saker... gillar det starkt då jag hoppas att jag växer och lär mig något..
 
 
Denna dagen eller rättare sagt resten av veckan var väl inte det jag direkt längtade efter men den kom och nu gäller det att ta mig igenom den utan att gå ner mig.
Tobias åkte tidigt imorse till Island, till söndag. 
Som ni förstår innebär det att vara ensam hemma med Lowe. Det kan tyckas vara en enkel match och inget man borde hänga läpp för men när man brukar vara ensam hela dagarna fram tills Tobias kommer hem blir dagarna och kvällarna väldigt långa när han inte kommer hem och man själv ska sköta allt i hemmet plus barn från det att man vaknar tills man förmodligen stupar i sängen på kvällarna.
Såklart att jag inte tycker det är jobbigt att ta hand om barn, hem.. ja vad det än må vara för det är bara att göra. Det jag längtar efter är det sociala, att ha någon att prata med, få energi ifrån, att kunna be om hjälp när man behöver, någon som finns där. Kort o gott: sällskapet.
 
 
Nu hör jag någon som ropar mamma
 
 
På återseende
 
 
0 kommentarer